Efter samarbetet med den organiserade brottsligheten: Aftonbladets snedseglande chefredaktör har gått på grund! Använder Littorin för att komma över hemligstämplat material!

Aftonbladet – tidningen som tidigare hade ”om sanningen ska fram” som slogan har gjort det igen. Nu har man dragit upp ett gammalt ämne. Littorin.

Vad som är problemet har inte Aftonbladet lyckats förklara. Man anklagar Littorin för att ha utfört helt lagliga handlingar. Karln har sexchattat.

Aftonbladet har fått fram uppgifterna genom att med hjälp av en hacker, helt olagligt och på ett klart kriminellt sätt hackat sig in i en internetsida som används av ett antal användare. Användare som alltså garanterats att deras personliga uppgifter som de lämnat ska vara oåtkomliga och hemliga för utomstående.

Vad Aftonbladet ska använda övriga uppgifter till, som man alltså kommit över på ett kriminellt sätt har tidningen naturligtvis ännu inte avslöjat.

Baccus´ Blog uppmanar de personer som vet med sig att de har lämnat uppgifter till den sajt som Aftonbladet hackat sig in på ska polisanmäla tidningen för olagligt dataintrång.

Aftonbladet anklagar Frerik Reinfeldt för att, av säkerhetsskäl neka tidningen att få tillgång till Regeringskansliets IP-adresser. Med tanke på Aftonbladets intima samarbete med den kände brottslingen Mille Milosovic är avslaget inte något att undra över. Tvärtom ska vi nog vara tacksamma för att Aftonbladet inte får tillgång till hemligstämplade uppgifter – just med tanke på sitt intima samarbete med medlemmar tillhörande den organiserade brottsligheten.

Att Reinfeldt får medhåll både från oväntat som väntat håll är nedanstående länkar exempel på:

http://jinge.se/bloggosfaren/aftonbladet-och-littorinaffaren.htm

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/reinfeldt-littorins-ip-nummer-mojliggor-kartlaggning_6293100.svd

Annonser

2 svar to “Efter samarbetet med den organiserade brottsligheten: Aftonbladets snedseglande chefredaktör har gått på grund! Använder Littorin för att komma över hemligstämplat material!”

  1. Oskorei » Blog Archive » Reflektioner kring korruption Says:

    […] inte föremål för en intern debatt. Något liknande kan man misstänka ligger till grund för den mycket detaljerade rapportering om Littorins sexchattande Aftonbladet stått för. Både Expressen, Expo och Aftonbladet kan misstänkas ha haft ett mer eller mindre […]

  2. Angela Says:

    Jinge bör ju veta vad han talar om eftersom han hotar med att lägga ut IP-nummer på nätet om inte kommentatorerna på hans blogg skriver som han vill. Älska vargar och hata judar, är mottot för Jinge. Annars blir det uthängning med IP-nummer och allt. Skenhelige Jinge! Har han fått sig på moppo av någon?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: