Aftonbladet idag: S + SD = Sant!

Aftonbladet.se rapporterar i dag om att Jimmie Åkesson, partiledare i det nazistiska riksdagspartiet Sverigedemokraterna nu bestämt sig för att närma sig Håkan Juholts Socialdemokrater i ett mer formaliserat samarbete än tidigare.

Samarbetet mellan de båda partierna avslöjades för en tid sedan när Ylva Johansson bjöd in den Sverigedemokratiska ledamoteten i arbetsmarknadsutskottet till överäggningar. Trots att Ylva Johansson desperat försökte förklara sig så verkar det som då var en liten hemlis idag är sant. S+SD=Sant.

Baccus´ blog noterar att det vallöfte som Mona Sahlin gav i samband med valet 2010 höll i mindre än 6 månader.

Nu ska samarbetet tydligen formaliseras. Det nazistiska Sverigedemokraterna tillsammans med Socialdemokraterna.

Annonser

7 svar to “Aftonbladet idag: S + SD = Sant!”

 1. anne skaner Says:

  det tror du väl inte själv på…

 2. baccusblogg Says:

  Uppgiften kommer från partorganet, så vad ska man tro på om inte Aftonbladet.

 3. Angela Says:

  Nazistisk? Menar du att alla som tycker att nationer, stater, länder är bra skulle vara nazister? Vad tycker du då om idrotten och sporten, melodifestivaler etc som bygger på nationell anda? Eller vad tycker du om att världen fått ännu ett land, nation – Sydsudan? Är FN nazistiskt? Eller är forna sovjetstaterna, baltstaterna, Polen, Tjeckien m fl, nazister eftersom de ville ha självständiga nationer fria från diktaturen Sovjet?

  • baccusblogg Says:

   Eftersom de allra flesta av de tongivande Sverigedemokraterna i partitoppen har sitt ursprung i den nazistiska rörelsen kommer jag att även fortsättningsvis kalla Sverigedemokraterna för ett nazistiskt parti.

 4. Angela Says:

  Tyvärr är det flera som har rötter i både det ena och andra.

 5. Angela Says:

  Nyval är inte bra. De pengarna kan läggas på de svenska kvinnor, framför allt singlar, som fick betala priset för 90-talskrisen, (med ohälsa och låga löner) och som nu är pensionärer och har samma kostnader som andra men bara en inkomst. Har vi råd med nyval har vi råd att ge de svenska kvinnorna ett värdigt liv den tid de har kvar på jorden.

 6. Angela Says:

  Jag menade förstås, skratt, att samtliga partier har tvivelaktiga rötter. Partimedlemmar också. S och v har kommunistiska rötter. KD har sina och även, faktiskt MP också, kanske inte från början, i Sverige, de var väl ganska naiva när de bildade sitt parti, men nu närmar de sig Die Grünen som har tvivelaktiga rötter i konstiga ideologier.

  Och du får kalla dem vad du vill, för mig. 🙂 Det var bara ett påpekande. Som kanske kan vara bra att ha i fickan, som Borg med sina fusklappar. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: