Juholts mustasch vibrerar av upphetsning! Han har precis löst arbetslöshetsfrågan!

Baccus´ blog har tidigare noterat att Juholts ”arbetsmarknadsutvecklingsgrupp” har kommit fram till att det i särklass bästa sättet för att minska utanförskapet är att införa ett jobbskatteavdrag. På så sätt stimuleras individens motiv att gå från utanförskap till ett aktivt yrkesliv.

Att det redan idag finns ett jobbskatteavdrag har dock gått Juholt förbi.

Det är förklaringen till att hans argument mot Alliansens arbetsmarknadspolitik inte för ett ögonblick ändrats. Han säger fortfarande nej till jobbskatteavdrag. Han har däremot inte sagt om det både gäller hans eget jobbskatteavdrag som Alliansens. Eller om han endast säger nej till Alliansens.

Han kommer, när och om frågan kommer att ställas att peka på att hans jobbskatteavdrag är mycket bättre. Enligt hans förslag ska jobbskatteavdraget utgå enbart så länge som individen befinner sig utanför arbetsmarknaden.

Om Baccus´blog har fattat Juholt och hans ”arbetsmarknadsutvecklingsgrupps” förslag rätt får man alltså jobbskatteavdrag enbart under tiden som man jobbar. Men bara om man befinner sig utanför arbetsmarknaden. Vilket väl borde innebära att när man befinner sig utanför arbetsmarknaden, och ska lockas in i den igen får man inget jobbskatteavdrag. Och så fort man kommit in på arbetsmarknaden drar man in jobbskatteavdraget(?)

Baccus´ blog noterar den Juholtska räknesnurran, resultatet av många års Socialdemokratisk skolpolitik.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: