Tabberaset o Juholt

Politikens tabberas har Håkan Juholt skapat. Under de 109 dagar som han varit ledare för Socialdemokraterna har han lyckats dela ut 135 miljarder. Mer än 1 miljard per dag. Varje dag. Vardag som söndag. Ett vänsterns tabberas.

Håkan Juholt är ännu ett exempel på Socialdemokratiska politiker som lovar allt till alla. Utan en enda tanke på hur det ska finansieras. Ja, förutom den allt igenom fantastiska lösningen ”Skattehöjning”.

Baccus´ blog noterar att Socialdemokraterna återigen lyckats skaka fram en ledare utan känsla för ekonomi. Företrädaren ville skicka 5 miljarder till amerikanska bildirektörer, visserligen påhejad av IF Metalls ordförande men ändå. Undrar hur den nuvarande ledaren ska toppa det?

3 svar to “Tabberaset o Juholt”

  1. Angela Says:

    Det finns tydligen väldigt gott om pengar utom när kvinnor vill ha anständiga liv. Vi får hoppas det inte blir nyval som kostar 100- tals miljoner.

  2. Angela Says:

    Jag håller med dig. Var finns alla dessa miljarder när s i regeringsställning inte haft råd att betala kvinnor i offentliga sektorn anständiga löner som de har kunnat leva på eller som gett underlag för en pension som gått att leva på. I stället har man utnyttjat kvinnor. De har fått subventionera sina jobb och använts som en oavlönad arbetskraftsreserv.

  3. Angela Says:

    I dagens Sommar-program talade en fantastisk man med ”känsla för ekonomi”. Lars-Eric Aaro, vd för LKAB. Han talade sig varm för stålet och vilka möjligheter Sverige har nu till en framskjuten plats i världen om vi tar tillvara på våra möjligheter. Som industrin på 50- och 60-talet. Har du möjligheter så lyssna. Finns på nätet. Avslutningen säger mycket. Har du inte tid att lyssna på hela programmet kan du bara lyssna till av slutet av programmet. Efter Gabriellas sång. Där sammanfattar han.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: