Sverigedemokraternas fasad rämnar – Åkesson vidhåller partiets rasistiska politik!

Nu rämnar den demokratiska fasaden på Sverigedemokraterna. Fler börjar få upp ögonen för den rasistiska ideologi som bygger Sverigedemokraterna.

Jimmie Åkessons arbetsdagar fylls av dementier beträffande partimedlemmarnas avslöjande kommentarer till den tragiska katastrofen i Norge. Men faktum kvarstår, SD är ett rasistiskt parti och partitoppen kommer till stor del från den nazistiska rörelsen.

Läs vad Martin Peterson, docent i filosofi skriver på Svenska Dagbladets Brännpunkt:

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt_6349506.svd

Annonser

5 svar to “Sverigedemokraternas fasad rämnar – Åkesson vidhåller partiets rasistiska politik!”

 1. RogerBockfot Says:

  intellektets ”Tourettes syndrom”

  Konstigt det där med filosofer,tycker jag. Det verkar som att när man är docent i filosofi så har man rätt att säga vad som helst. Detta då man ju….just det ”filosoferar”. Det tycks fungera som en slags intellektets ”Tourettes syndrom” som ger en intellektuell immunitet ungefär som diplomater har juridisk….

  Vem drar gränsen mellan vad som är rent strunt och vad som är filosofi? Är det Gud, Friedrich Nietzsche eller bara vi vanliga människor, något att filosofera över kanske….

 2. ddayperspective Says:

  Varför använder du inte insidan av skallen? Vad kan en ”filosofidocent” med dessa antidemokratiska, ja rent fascistiska idéer han skriver(!) ha att tillföra annat än de som redan hamnat på helt fel spår? Öppna sinnet, ta t ex vad en amerikan bosatt i Oslo skriver! Inser du inte att det ÄR en avgörande och viktig skillnad mellan demokratiska, parlamentariska metoder och massmord som begås av en person som passerar alla rimliga gränser och kan åsättas flera psykiatriska diagnoser tillhör du de lättlurade ELLER politiskt illasinnade på vänsterkanten, kanske de ”utomparlamentariker” som Ohly vädjade till under valnatten?
  SKÄRP TILL DIG FÖR TUSAN! Om du vill kalla dig demokrat!

  OSLO|Bruce Bawer|The Wall Street Journal: ”Inside the Mind of the Oslo Murderer”
  ”In his 1,500-page manifesto, Anders Behring Breivik slides alarmingly **from a legitimate concern about the rise of Islam in Europe** to propose ‘terror as a method for waking up the masses.’

  http://online.wsj.com/article/SB10001424053111903999904576465801154130960.html

  Bruce Bawer är en amerikansk författare/litteraturkritiker som själv bor i Oslo med sin manliga partner. Han skriver för The Wall Street Journal och har bland annat författat ”While Europe Slept: How Radical Islam Is Destroying the West from Within”.

 3. Ox Says:

  RogerBockfot: Kan man argumentera för sin sak så är det filosofi. Innan filosofin kom så använde man myter för att motivera moral. Sverigedemokrater är både irrationella och omoraliska beträffande deras migrationspolitik. Irrationella då invandring behövs för att säkra välfärden och framtida arbetsutbud. Omoraliska då vi har en förpliktelse att hjälpa andra i nöd.

  För övrigt anser jag att Sverigedemokraterna är rasister.

 4. Kritikern Says:

  Tills de 7 samurajerna fortsätter att hugga ner varje ansats till kritiken mot den havererad invandringspolitiken då har SD en stabil bas att stå på, tyvärr! Tills man vägrar diskutera de problemen, verkliga eller påhittade, som många människor i sina kök pratar oroligt om, ja, då vänder man sig till de enda som talar om det. Även om man i de flesta fall inte delar synen på SDs politik. Så enkelt är det, men så svårt att komma tillrätta med.

 5. Jenny Says:

  Det enda parti som vågar stå för sin politik och ta upp obekväma frågor som den misskötta invandrinspolitiken och islamiseringen av samhället är sd. Trots att dom jagas av så gott som hela mediaeliten så backar dom inte. Det tyder på en ärlig och rakryggad politik. Journalistiken i sverige är under all kritik och i stället för att presentera oberoende fakta gör man allt för att misskreditera och skuldbelägga sverigedemokraterna för att ta politiska poäng Varför? Själva bor och verkar dessa journalister långt ifrån dom multikulturella förorterna som dom så varmt förespråkar. Nä det är sanningen dom är rädda för. Media tillsammans med korrupta politiker har skapat den här situationen. Varför skrivs det knappast om alla nerbrända skolor ca 300 per år. Varför tar ni inte seriöst upp att brandkår och polis blir anfallna av stenkastande individer så att dom inte kan utföra sitt arbete. Varför får det fortgå? Alla restauranger och butiker som bränns ner i södertälje. Det finns många södertälje i sverige idag. Sverige har med medias och politikernas hjälp förvandlats från ett tryggt land till ett gangstersamhälle där fler och fler människor känner sig riktigt otrygga. Det här vet de flesta svenskar om trots att media tillsammans med politikerna försöker sätta munkavel på oss och skrämma oss till tystnad. Ni kommer inte att lyckas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: