Socialdemokraternas nystart enligt Pagrotsky: ”Vi gör som Alliansen”!

Pagrotsky, eller Paggan som han kallas bland vänner, har långt om länge kommit med resultatet av sin skatteutredning. Han fick uppdraget av den förre partiledaren, Juholt. Och chockar nu den sittande med att presentera sina slutsatser; ”Jag tycker vi gör som Alliansen”.

Pagrotsky, den man som det Socialdemokratiska Partiet sände ner till Grekland för att rädda den grekiska ekonomin och samtidigt den dåvarande socialdemokratiske premiärministern. Och vi vet ju alla hur det gick.

Nu har Paggan kommit till den slutsats om Socialdemokraternas nya skattepolitik som fått Göran Greider på Dalademokraten att slita sitt yviga hår. Och Magdalena Andersson – Borgs konkurrent om finansministerposten vid nästa val – att tyst sitta och fundera ut vad hon ska säga om det här. I stort tycker alltså Pagrotsky att Alliansen skattepolitik är helt ok. han lade visserligen till några ofinansierade skattesänkningar som Anders Borg emellertid genast dömde ut, någon måtta får det ändå vara.

Någon kommentar från Partiledaren själv – Löfven – har vi inte sett till ännu, men det är väl ingen som väntat sig heller.

Baccus noterar roat Socialdemokraternas förvirring.

Annonser

Ett svar to “Socialdemokraternas nystart enligt Pagrotsky: ”Vi gör som Alliansen”!”

  1. anne skaner Says:

    konsten att inte vilja vinna ett val

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: