Anna Troberg är upprörd!

Stackars Anna Troberg. Hon är partiledare för Piratpartiet.

Kommer ni ihåg det partiet. Ett parti vars företrädare tyckte att man skulle kunna stjäla upphovsskyddat material från kulturarbetare. Utan att betala – ja, men visst det är ju hela tanken med att stjäla säger ni. Precis.

Varför är Anna Troberg då så ledsen och upprörd. Jo man anklagar henne och hennes parti för att ha kopplingar till Pirate Bay. Den sajt som utförde den tjänst som Anna så förtjänstfullt propagerade för.

Nu har tydligen Pirate Bay flyttat till Nordkorea. Det passar ju bra tycker Baccus´Blog. Ett land som gjort sig känt för att svälta sina medborgare till döds, att spärra in oliktänkande och där de enda som får äta sig mätta är den styrande eliten.

Piratpartiet och Pirate Bay? Vi arbetar sida vid sida säger Anna. Vi arbetar gemensamt för demokratin, menar Anna. Men då passar det väl förträffligt att ni jobbar tillsammans i Nordkorea, Anna. För demokratins och yttrandefrihetens skull. Eller..?

Baccus´ Blog noterar.

Annonser

Ett svar to “Anna Troberg är upprörd!”

  1. Surkarten Says:

    Men om man nu ska slänga lite skit omkring sig så ska man väl ändå kolla upp fakta? Allt var bara ett skämt av TPB. Jisses, vad korkade människor det finns där ute som inte har minsta koll på källkritik… (hej Baccus, en drös journalister och ”förståsigpåare”!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: