Moderaternas öppna brev gör Socialdemokrater upprörda!

Baccus´ blog har länge varit förundrad över alla politiska kommentatorer, som utan att reflektera rapporterat Socialdemokraternas politiska utspel. Ibland får baccus intrycket att man från medias sida redan innan valrörelsen startat bestämt sig för att ”nu ska vi byta regering”.

För i vårt land är det ju så det går till. Även vid 2006 års val.

Nu har man helt plötsligt upptäckt att Moderaterna i Stockholms läns landsting, på deras egen politiska del av Landstingets hemsida skrivit ett ”öppet brev”. Där talar man om för läsarna att de rödgrönas förslag, om de vinner valet kommer att betyda kraftiga kostnadsökningar. Omräknat gäller det 100-tals  anställningar av ungdomar som riskeras.

Socialdemokraterna är upprörda. Varför det, undrar Baccus´ blog. Om Socialdemokraterna och övriga partier inom den rödgröna rörelsen presenterar sina politiska vallöften måste man väl också stå för konsekvenserna av sina vallöften.

För det är väl inte så att de rödgrönas idé är att strö populistiska löften utan verklighetsförankring. Bevare oss för ett sådant politiskt styre.

Baccus´ blog har tidigare skrivit om konsekvenserna av rödgrön regering. Kanske det är dags att fler börjar lyfta på locket till S+V+MP.

https://baccusblogg.wordpress.com/2014/01/10/euforisk-magdalena-andersson-stror-loften-for-vinden-och-manga-arbetslosa-blir-det/

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/abc/m-varnar-landstingsanstallda-for-vansterregering

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article18286924.ab

http://www.expressen.se/nyheter/m-varnar-vardpersonal-for-att-rosta-pa-lofven/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: