Så var vi igång igen.

Så var vi igång igen. Baccus´ blog som under den senaste tiden bidat sin tid (dvs tagit igen sig).Men nu börjar politiken i Sverige vara intressant igen. Och vad har hänt under Baccus´ siesta?

Svenska folket har haft lekstuga i vallokalen i september. (Men tro inte att Baccus´på något sätt vill lägga sig i hur man röstar). Det som är intressant är hur resultatet blev. Sveriges, historiskt sett svagaste regering säger de politiska experterna. Och det ligger naturligtvis sanning i det, med tanke på att Stefan Löfvens försök till regeringsbildning inte haft någon större succé i starten.

Men vem har inte sett och hört hans klimatmatematik på nätet. Och sedan kritiserar man regeringen Löfven och framför allt dess miljöminister för att Mp inte fått gehör för klimatet i den nya regeringens politik. För att inte tala om Äsa Romsons inhopp i målarbranschen. Baccus såg en dikt, som någon snickrat ihop på ett socialt media: Åsa från stan, måla båten häromdan. Måla som sig bör. Både akter och för. Med en färg så fiskarna dör.

Nej, Baccus´ har vaknat till och ska vässa pennan (eller damma av tangentbordet). Och i nästa vecka väntar en omröstning i Riksdagen om Löfvens första budget. Och sista säger vissa. Vi får se.

Baccus´ blog noterar – nu är vi igång igen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: